Even voorstellen

__

Mijn naam is Jaleesa Nunes da Silva en ik ben juli 2017 afgestudeerd aan de opleiding ICT & Media Design aan Fontys Hogescholen in Eindhoven. Hier heb ik aan verschillende interessante projecten mogen werken. Tijdens het ontwikkelen van producten staat bij mij de (eind)gebruiker altijd centraal. Ik werk bij voorkeur in een nauwe samenwerking. Op die manier wordt een product ontwikkeld, waarop gebruikers invloed hebben en waarmee ze uiteindelijk meer tevreden zijn.

Tijdens mijn afstudeertraject heb ik een opdracht voor Withlocals gedaan. De opdracht stond geheel in het teken van gepersonaliseerde content in combinatie met big data.

Momenteel ben ik werkzaam als junior front-end developer bij Shoeby. Waar ik verantwoordelijk ben voor de look & feel van de webshop. Hier werk ik in een dynamisch en jong team, op een agile manier.

Vaardigheden

& interesses

__

Bij Shoeby ben ik voornamelijk bezig met het verbeteren van de user experience op de webshop. Dit kunnen minimale aanpassingen zijn, maar ook grotere projecten. Dit doe ik in nauwe samenwerking met UX designer en de rest van de e-commerce afdeling van Shoeby.

Ik heb een passie voor reizen en toerisme. Ik heb een MBO-opleiding toerisme afgerond en ik blijf me voor die sector interesseren.

Ik kijk graag TV-series zoals bijvoorbeeld GoT, Friends en Breaking Bad. Ik vind het leuk om die te volgen en nieuwe te ontdekken. Bovendien is het een leuk gespreksonderwerp met vrienden. Ik ben in de zomermaanden vaak op festivals te vinden. Heerlijk genieten van de muziek, vrienden en (lang niet altijd) het weer.

Development

User Experience

Design

Typografie

Reizen

Festivals